Leverings- en retourvoorwaarden

Prijzen

Alle prijzen vermeld in de webshop van Birds2Buddha zijn inclusief BTW, wijzigingen voorbehouden.

Betalingsmethoden

  • Via iDEAL: betaling via internet, direct via je eigen bank. De iDEAL betaling loopt via Birds2Buddha IBAN: NL56RABO0352732369, BIC: RABONL2U.
  • Via creditcard

Levertijden

Birds2Buddha streeft ernaar om bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Dit geldt voor bestellingen waarbij wordt betaald via IDEAL, waarbij de betaling direct verwerkt is. Bij betalingen via bankoverschrijving wordt de bestelling verzonden nadat de betaling binnen is. 

Mocht de levertijd van het bestelde product langer zijn, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen met u opgenomen.

Alle bestellingen worden doorgaans door de pakketdienst binnen 1-2 werkdagen aangeboden. Ben je niet thuis, dan kan de bestelling opgehaald worden op het dichtstbijzijnde pick up point.

Mocht je 10 dagen na de datum van je bestelling nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.
 

Verzendkosten

Bestellingen boven €50,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen onder €50,- worden er verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht van € 3,95. Voor bestellingen naar het buitenland zijn de kosten tussen de € 6,95 en € 34,95, afhankelijk van het land.


Retourneren

Een product kan retour worden gestuurd binnen 14 dagen na ontvangst. Je kunt het product terugsturen naar Birds2Buddha, Christiaan Huijgensstraat 20 4702 RZ Roosendaal. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening.

Producten worden retour genomen mits in nieuwe staat; kledingstukken inclusief het aangehechte kledinglabel, yogamatten nog in de onbeschadigde wikkel.  Als het product beschadigd is, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.  In verband met de hygiëne kunnen wij gebruikte yogamatten helaas niet terugnemen. Onder gebruikte yogamatten wordt verstaan, yogamatten zonder wikkel. De consument heeft het recht om de producten uit te proberen. Als de consument meer heeft gedaan dan nodig was om het product te beoordelen, of het product op een andere manier beschadigd heeft, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Bij retour sturen van de totale bestelling zal het totale factuurbedrag inclusief in rekening gebrachte verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch binnen 14 dagen worden teruggestort. Bij retour sturen van een gedeelte van de bestelling wordt het bedrag van het/de geretourneerde artikel(en) zo spoedig mogelijk, doch binnen 14 dagen teruggestort. 

Klachten

Mochten er klachten zijn over-, of gebreken aan het geleverde product, of klachten zijn over de dienstverlening, dan kan de klacht worden doorgegeven via e-mail. Er zal dan binnen 14 dagen contact worden opgenomen met de consument om de klacht inhoudelijk te beantwoorden. Birds2Buddha zal proberen de klacht zo zorgvuldig en spoedig mogelijk op te lossen. 


Privacy

Er wordt zorgvuldig omgegaan met persoonsgegevens die door de consument-koper worden opgegeven. Deze worden alleen gebruikt voor communicatie tussen de consument-koper en Birds2Buddha en worden niet aan derden verstrekt.

Birds2Buddha

Christiaan Huijgensstraat 20

4702 RZ Roosendaal

06-22463657

info@birds2buddha.nl