Rooster Yoga Roosendaal

Birds2Buddha geeft yoga in Roosendaal!

Onderstaand het rooster voor yogales in Roosendaal. De yoga lessen zijn op woensdag, donderdag & zaterdag

Yoga Roosendaal

Aanmelden of een vraag? Ga naar het contactformulier onderaan deze pagina.

Informatie yogales in Roosendaal: yin yoga, hatha yoga, (easy)flow yoga & vinyasa flow yoga

Op de locatie van Yogajuf Roosendaal aan de Vijfhuizenberg 48f geef ik op donderdagavond en zaterdagochtend Hatha, easy flow en vinyasa flow yoga. Alle yogalessen zijn opgebouwd in 3 delen. We beginnen altijd met ademhalingsoefeningen en het bij jezelf komen, daarna gaan we bewegen en de beweging wordt langzaam opgevoerd tot intensiever bewegen. Aan het einde van de les bouwen we weer rustig af naar de uiteindelijke eindontspanning of savasana.

Bij Reset Sportclub Corneliusflat 35 in Roosendaal, geef ik yin yoga op woensdag om 18:00 uur en een flow yoga om 19:30 uur. Wil jij een dynamische vorm van yoga beoefenen, dan is flow yoga wellicht iets voor jou. Bij deze lessen lopen de houdingen in elkaar over, zodat er een flow ontstaat. Belangrijk om te weten! Je hoeft niet lid te zijn van de sportclub om deel te nemen.

Wil een rustige les met veel ontspanning, dan is Yin yoga misschien meer iets voor jou. In deze lessen houden we de poses langer vast (3 – 5 minuten) en zijn het voornamelijk zittende en liggende houdingen. Yin yoga werkt op het bindweefsel, vandaar dat de poses langer worden vastgehouden. Deze vorm is meer meditatief, dus misschien iets voor jou?

Elke week een nieuwe les!

Het is uiteraard mogelijk om verschillende lessen te volgen in de week. Als er plaats is, mag je gewoon wisselen van les. Je zit dus niet aan een tijd en vorm vast, ook niet aan locatie. Altijd leuk om ook eens een andere les te volgen! Iedere week krijg je een nieuwe les, zodat je uitgedaagd blijft. De les is gezellig, uitdagend en na de les drinken we een lekker kopje thee. Kom jij binnenkort ontspannen door inspannen?

Misschien iets voor jou?

Wil je yogales volgen in Roosendaal? Je bent van harte welkom om een les mee te doen en te ervaren. Stuur een mail naar info@birds2buddha.nl of vul onderstaand contactformulier in en dan plannen we een les in. Zie ik je binnenkort op de mat?

Vraag & Antwoord

Ik ben niet lenig, kan ik de les dan wel volgen?

Ja hoor, dat kan! Voor yoga hoef je niet heel lenig te zijn. Een bijkomend voordeel van yoga kan zijn dat je juist leniger wordt.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker kan dat! Ervaring met yoga is niet nodig. Voor alle niveaus worden opties gegeven, zodat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. Na een aantal lessen zul je merken dat je de houdingen (asana’s) gaat herkennen en je er niet meer over hoeft na te denken.

Wat kost een yogales?

Een proefles kost € 5,=, een losse les € 12,= en een 10 lessen kaart € 107,=. De kaart is 13 weken geldig! Binnen de kaart mag je wisselen van les als dat beter uitkomt of wanneer je eens een andere les wil proberen. Uiteraard zolang er plaats is in de les. Een (proef)les volgen? info@birds2buddha.nl

Wat heb je nodig tijdens een yogales?

  • makkelijk zittende kleding
  • eventueel drinken

In de studio zijn materialen aanwezig die je kunt gebruiken. Natuurlijk mag je ook je eigen matje e.d. meenemen.

Zie ik je binnenkort?

Groetjes, Chantal