Sieraden

De collectie van Birds2Buddha heeft sieraden voor zowel dames als heren. De herenarmbanden zijn gemaakt door By Julian. De damesarmbanden en mala’s worden gemaakt door mijzelf. Nieuw in de webshop zijn de armbanden en mala’s van Yogi & Yogini!

We hebben voor de heren stoere kralen armbanden, armbanden van leer of koord met een stoere sluiting. De herenarmbanden zijn van het merk By Julian. De damescollectie bestaat uit armbanden en mala’s. De kralen armbanden zijn gemaakt van (half) natuurstenen, die allemaal een eigen werking en betekenis hebben. De collectie heeft ook leren armbanden en sierlijke armbandjes van rvs met een goudlook en mooie stenen. Altijd leuk om cadeau te krijgen of te geven, maar je kunt ze natuurlijk zelf houden.

Een aantal mala’s in de collectie zijn handgeknoopt en een aantal zijn op elastiek geregen. Alle mala’s hebben traditioneel 108 kralen. Bij de geknoopte mala’s is elke kraal is volgens traditie apart geknoopt. De kralen zijn van (half) natuursteen en hebben allemaal een eigen werking en betekenis. Een mala is bedoelt als gebedsketting, een hulpmiddel bij het tellen van de mantra’s tijdens de meditatie. Een andere manier om de mala te gebruiken is om deze om je nek te dragen. Dan heb je altijd de energie van de mala bij je. De handgeknoopte mala’s zijn uniek, er wordt steeds 1 exemplaar gemaakt.

Klik op de foto om meteen naar de winkel te gaan!

De collectie sieraden voor dames en heren verandert regelmatig, zodat er elk seizoen wel iets voor je zal bijzitten. Omdat een aantal handgemaakt wordt heb je altijd een uniek exemplaar, maar het kan zijn dat de levertijd iets langer is. Graag daar rekening mee houden bij de bestelling om teleurstelling te voorkomen. De sieraden worden allemaal verpakt en verstuurd in een mooi doosje.