In huis

Om comfortabel te kunnen leven, is het belangrijk dat je thuis bent in je huis. Wij helpen je graag om van jouw huis een thuis te maken. Zo hebben we mooie kaarsenkandelaars om het helemaal gezellig te maken. Of ga je liever voor een heerlijke geurkaars? Om je huis heerlijk te laten geuren hebben we ook geurstokjes. Kies jouw favoriete geur en voel je thuis.

We zijn steeds op zoek naar leuke woonaccessoires, dus we hebben altijd wel iets waar jij blij van wordt of iemand anders blij mee kan maken.

De producten van Yours Naturally zijn op natuurlijke basis. De was van de geurkaarsen kan zelfs gebruikt worden bij een massage. De geuren zijn subtiel en niet overheersend. We hebben de geuren lavendel, witte jasmijn, citroenblad & gember en fris katoen. Van dit merk hebben we geurkaarsen, geurstokjes en kamer-/kussenspray. De verschillende geuren hebben een eigen uitwerking. Lavendel en witte jasmijn zijn geuren die rust kunnen brengen, terwijl een citrusgeur vaak meer energie geeft. Zo kun je deze producten ook goed gebruiken bij je yoga en/of meditatie.

geurkaars lavendelgeurstokjes witte jasmijnkussenspraygeurkaars fris katoen

De woonaccessoires van de merken als VT wonen, Yoshiko Home en Bazar Bizar maken van jouw huis een thuis.

kaarsenhouder

A house is made of walls and beams, a home is built with love and dreams.

thuis in je huis
klik op de foto om direct naar de shop te gaan