22.95

Uitverkocht

Artikelnummer: ETS2438 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Mala met ohm:

Stijlvolle halsketting met 108 kralen van amethist, blauwe aventurijn en bergkristal, met Ohm symbool bedeltje.De mala wordt geleverd in een katoenen cadeautasje, dus ook erg leuk om cadeau te geven.

Betekenis van de gebruikte stenen in de mala met ohm:

Amethist heeft een spirituele kwaliteit die kan worden gebruikt om hogere niveaus van bewustzijn aan te boren.
Aventurijn helpt om je dromen waar te maken. Stimuleert het nemen van beslissingen, de inzet en creativiteit.
Bergkristal of heldere kwarts is een krachtige healing steen en energie-gever. Stimuleert helder denken en waarnemen. Het ondersteunt om contact te maken met je innerlijke wijsheid. Zuivert en versterkt zowel het energetische als fysieke lichaam, zoals het immuunsysteem.

Mala:
Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra’s te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals – traditioneel 108 keer – herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen je gedachten tot rust en gaat je lichaam zich ontspannen. Tegenwoordig wordt een mala ook gedragen als modeaccessoire.

Het product is nikkel-, lood- en cadmiumvrij. Dat wil zeggen dat deze metalen er niet inzitten en/of in de lage hoeveelheden die vallen binnen de geldende Europese normen voor productveiligheid.