22.95

Uitverkocht

Artikelnummer: ETS2432 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Mala met veer:

De mala bestaat uit 108 kralen van rhodoniet en grijze kwarts, met een veer als bedeltje. De mala wordt geleverd in een katoenen cadeautasje, dus ook leuk om cadeau te geven.

Betekenis van de gebruikte stenen in de mala met veer:
Rhodoniet bevordert liefde en mededogen en helpt je het hoofd koel te houden. Grijze kwarts zuivert negatieve energieën en brengt relaties in evenwicht. Grijze kwarts ondersteunt ook het herstel van vermoeidheid en het opladen van je innerlijke batterij.

Spirituele en symbolische betekenis van de veer:
De veer staat voor kracht en groei, maar ook voor hoop en vrijheid. De veer symboliseert geloof in onszelf en in het universum.

Mala:
Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra’s te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals – traditioneel 108 keer – herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen je gedachten tot rust en gaat je lichaam zich ontspannen. Tegenwoordig wordt een mala ook gedragen als modeaccessoire.

Het product is nikkel-, lood- en cadmiumvrij. Dat wil zeggen dat deze metalen er niet inzitten en/of in de lage hoeveelheden die vallen binnen de geldende Europese normen voor productveiligheid.