22.00

Op voorraad

Beschrijving

De Botanical yogamat reiniger citrus van Manduka is een natuurlijk en plantaardig reinigingsmiddel. Alles is op basis van heerlijk geurende essentiële oliën met reinigende eigenschappen, dus fijn voor jou en je mat.

De botanical yogamat reiniger citrus van Manduka heeft een heerlijk frisse citrusgeur, is fosfaat-vrij en biologisch afbreekbaar. Ook is de reiniger vrij van alcohol en bleekmiddelen die je yogamat kunnen aantasten. De spray bevat citroenzuur voor het neutraliseren van hard water, positief geladen kationen voor het aantrekken van vuil en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.
De spray is natuurlijk reinigend, biologisch afbreekbaar en geschikt voor alle yogamatten behalve de GRP-serie (of elke polyurethaanmat)

Bevat geen:

Bleekmiddel, toegevoegde kleurstoffen, toegevoegde kleurstoffen, parfums, ammoniak, fosfaten, fosfor, chloorbleekmiddel, kleurstoffen, synthetische geurstoffen, bekende of vermoedelijke hormoonontregelaars, glycolethers, chloorverbindingen of chloor, MIT, BIT.

Voor de dagelijkse reiniging:

Breng een paar sprays aan op je yogamat, de spray hoeft niet worden afgespoeld of afgenomen. Laat je yogamat eerst aan de lucht drogen voordat je hem weer oprolt.

Voor een grondige reiniging:
Spray de mat reiniger royaal over je yogamat en laat 5 minuten intrekken. Boen de mat schoon met een vochtige doek en neem daarna af met een schone doek. Laat je yogamat eerst aan de lucht drogen voordat je hem weer oprolt.