80.00

Uitverkocht

Beschrijving

Manduka Ekolite Coral Marbled:

Manduka’s eKO Lite yogamat van duurzaam geoogst natuurrubber biedt een goede grip, zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Deze 4mm dikke mat biedt goede demping voor je gewrichten maar is nog steeds makkelijk draagbaar.
De toplaag bestaat uit een innovatieve gesloten celstructuur die een hygiënische barrière vormt en ervoor zorgt dat vocht en transpiratie niet in de mat kunnen doordringen. Hierdoor blijft je mat hygiënisch, ook na langdurig en intensief gebruik.

Deze eKO yogamat is milieuvriendelijk en gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurrubber dat niet uit de Amazone geoogst is. Dit materiaal biedt goede grip, demping, en ondersteuning en draagt tegelijkertijd bij aan de bescherming van onze planeet.
De eKO yogamat is geheel vrij van toxische stoffen en plastics, en representeert te toekomst van de milieuvriendelijk yogamat: de mat die is geproduceerd zonder milieuvervuiling en jou tegelijkertijd in staat stelt alles uit je yoga practice te halen.

99% latex vrij. 

Afmetingen: 180cm x 60cm

Voor het schoonmaken van een rubberen mat raden wij de speciale Manduka Natural Rubber Mat Wash aan. Deze sprays zijn mild voor je yogamat en zijn vrij van fosfaat, alcohol, en bleekmiddel. Ze bevatten azijn voor desinfectie en het behouden van de kleur van je yogamat, en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.
Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen.