70.00

Uitverkocht

Beschrijving

Manduka Pro Travel Yogamat in de kleur Black/zwart!

De kwaliteit van de Manduka PRO nu in een reis formaat! Deze Manduka Pro Travel Yogamat in de kleur Black is licht van gewicht en makkelijk te vouwen, dus je kunt de mat overal mee naar toe nemen. Heel handig voor de yogi on the go!
De PRO Travel is gemaakt van 100% hoge kwaliteit, uitstoot-vrij PVC met closed cell oppervlak. Dit betekent dat het oppervlak van de mat helemaal afgesloten is, zodat er geen vocht en transpiratie in het binnenwerk van de mat kan komen. Dit maakt deze mat heel hygiënisch! Door de hoge dichtheid van de mat biedt de PRO travel een stevige, stabiele ondergrond en goede demping.

Eigenschappen van de Manduka PRO Travel yogamat Black:

Afmetingen: 180cm x 60cm x 2,5mm
Gewicht: 1.1 kg
Makkelijk op te vouwen
Licht van gewicht
Handig voor op reis!
Het productie proces is 100% vrij van toxische stoffen en is zelfs helemaal uitstootvrij. De mat is 100% latex vrij, en dus geschikt voor mensen met een latex allergie. De mat is OEKO-TEX gecertificeerd.

Gebruik en onderhoud van de Manduka PRO Travel:

Deze stevige mat is bestand tegen weer en wind en kan in alle omstandigheden gebruikt worden. Verder is de Manduka PRO Travel heel makkelijk in onderhoud. Om de mat te reinigen kun je water gebruiken of de Manduka Mat Wash. Dompel de mat nooit in water, neem hem niet mee onder de douche en stop hem ook niet in de wasmachine. Laat de mat drogen als deze nat is voordat je hem weer oprolt.