65.00

Uitverkocht

Artikelnummer: ETS2211 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Manduka Yogitoes yogahanddoek White Light:

Yogitoes+ is Manduka’s meest duurzame en best presterende yogahanddoek tot nu toe! Deze yogahanddoek biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en superieure yogaprestaties. De handdoek neemt makkelijk vocht op, zodat je altijd goede grip hebt. Ook is de stof zeer rekbaar, dus beweegt lekker met jou mee.

Elke yogitoes+ handdoek is gemaakt van 11 gerecyclede plastic flessen. Dit draagt bij aan het verminderen van de miljarden flessen die elk jaar worden weggegooid en duizenden jaren nodig hebben om te worden afgebroken. Ideaal voor hot yoga of wanneer je veel transpireert.

Eigenschappen Manduka yogahanddoek white light:
– 180 cm x 61 cm
– Gemaakt met een combinatie van in totaal 11 gerecyclede waterflessen
– 83% gerecycled polyester en 17% nylon
– 50% meer absorberend dan de concurrentie
– verbetert je grip
– Grips-mat met gepatenteerde Skidless-technologie die gebruik maakt van
100% siliconen noppen
– Geweldig voor gebruik op een yogamat
– Gebruik op het strand, de sportschool, Pilates of op reis

Gebruik:
Voor gebruik apart wassen. Plaats je yogitoes®-handdoek bovenop je yogamat of direct op de vloer. Sommige beoefenaars beginnen met een droge yogitoes® handdoek, terwijl anderen er de voorkeur aan geven de gebieden onder de handen en voeten lichtjes te bevochtigen voordat ze beginnen. Als je klaar bent, vermijd dan het oprollen van vochtige yogitoes® met je mat.

Wassen:
Machinewas: koud met soortgelijke kleuren. Voor diepere kleuren kunnen meerdere, afzonderlijke wasbeurten nodig zijn om overtollige kleurstof te verwijderen. Droogtrommel: laag of hang om te drogen. Niet bleken!
Gebruik geen wasverzachters of wasmiddelen met wasverzachter, omdat deze het oppervlak van je yogitoes® glad maken. Omdat er na de eerste afzonderlijke wasbeurten enig kleurverlies kan optreden, moet u voorzichtig zijn bij het oefenen op lichtgekleurde matten of in lichtgekleurde kleding.