39.95

Uitverkocht

Artikelnummer: ETS1976 Categorieƫn: , Tags: , , ,

Beschrijving

Dit prachtige meditatiekussen in de kleur groen met een geborduurde Levensboom van katoen maakt van mediteren een feestje! Maak van je meditatie moment een dagelijks wellness ritueel! Bij meditatie zorgen de juiste materialen voor comfort en helpen ze je te concentreren. Wat is nou fijner dan zonder afleidingen je geest trainen in liefdevolle aandacht!

De binnen- en buitenhoes van dit meditatiekussen is van katoen. Het binnenkussen is gevuld met natuurlijk boekweit, waardoor je het helemaal kunt aanpassen op je persoonlijke wensen. De hoogte van het kussen kan namelijk eenvoudig naar wens worden aangepast door wat van de vulling te verwijderen. De afmeting van het kussen is 33 x 13 cm.

Levensboom, Boeddhisme

In het Boeddhisme is de bodhiboom of banyan, de boom (Ficus religiosa) waaronder prins Siddharta zat toen hij ongeveer 2500 jaar geleden de Verlichting bereikte in Bodh Gaya, India en de Boeddha (de Ontwaakte) werd. De bodhiboom is daarmee symbool geworden voor nieuw leven in de zin van spiritueel ontwaken.