Yogales in Roosendaal

Birds2Buddha geeft yogales in Roosendaal!

In de studio van Yogajuf Roosendaal aan de Ettingstraat 14A in Roosendaal geef ik elke week yin yoga en hatha yoga.

Op donderdagavond en zaterdagochtend geef ik Hatha yoga lessen met een flow. Deze lessen zijn opgebouwd in 3 delen. We beginnen altijd met ademhalingsoefeningen en het bij jezelf komen, daarna gaan we bewegen en de beweging wordt langzaam opgevoerd tot intensiever bewegen. Aan het einde van de les bouwen we weer rustig af naar de uiteindelijke eindontspanning of savasana.

Op dinsdagavond geef ik Yin yoga. In deze lessen houden we de poses langer vast (3 – 5 minuten) en zijn het voornamelijk zittende en liggende houdingen.

Bij Reset Sportclub, Corneliusflat 35 in Roosendaal, geef ik een (vinyasa) flow les. Wil jij een dynamische vorm van yoga beoefenen, dan is deze vorm van yoga wellicht iets voor jou. Bij deze lessen lopen de houdingen in elkaar over, zodat er een flow ontstaat. De les is wat intensiever, maar uiteraard worden de intensieve houdingen ook afgewisseld met wat rustigere houdingen.

Na elke les drinken we nog een kopje thee om weer rustig over te gaan tot de orde van de dag.

Wil je een yogales volgen in Roosendaal? Laat het me dan weten via info@birds2buddha.nl.

Informatie en tijden yogales in Roosendaal

Aanmelden of een vraag? Klik op het rooster om naar het contactformulier te gaan!

Vraag & Antwoord

Ik ben niet lenig, kan ik de les dan wel volgen?

Ja hoor, dat kan! Voor yoga hoef je niet heel lenig te zijn. Een bijkomend voordeel van yoga kan zijn dat je juist leniger wordt.

Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker kan dat! Ervaring met yoga is niet nodig. Voor alle niveaus worden opties gegeven, zodat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. Na een aantal lessen zul je merken dat je de houdingen (asana’s) gaat herkennen en je er niet meer over hoeft na te denken.

Wat kost een yogales?

Een proefles kost € 5,=, een losse les € 12,= en een 10 lessen kaart € 107,=. De kaart is 13 weken geldig! Een (proef)les volgen? info@birds2buddha.nl

Wat heb je nodig tijdens een yogales?

  • makkelijk zittende kleding
  • eventueel drinken

In de studio zijn materialen aanwezig die je kunt gebruiken. Natuurlijk mag je ook je eigen matje e.d. meenemen.

Zie ik je binnenkort op de mat?

Groetjes, Chantal